DASHURI PA FUND
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


MIRE SE VINI NE FORUM DASHURI PA FUND KLEA
 
ForumForum  Portali KleaPortali Klea  KërkoKërko  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  ChATChAT  
March 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
Tema Fundit
» cfar urreni ....
tradita shqipetare EmptyFri May 01, 2009 8:23 pm nga pa emer

» Përse per ty po vuaj?
tradita shqipetare EmptySat Apr 25, 2009 4:47 pm nga pa emer

» Nje leter pr TY !
tradita shqipetare EmptySat Apr 25, 2009 4:46 pm nga pa emer

» Eja ! Të pres !
tradita shqipetare EmptySat Apr 25, 2009 4:45 pm nga pa emer

» A i vret koha dashurite?
tradita shqipetare EmptySat Apr 25, 2009 4:44 pm nga pa emer

» ke do te zgjidhni dashurine apo karrieren
tradita shqipetare EmptySat Apr 25, 2009 4:43 pm nga pa emer

» Cila eshte 'Pasuria' me e madhe qe keni?!
tradita shqipetare EmptySat Apr 25, 2009 4:40 pm nga pa emer

» moda 2009 ne MILANO
tradita shqipetare EmptySun Mar 22, 2009 8:06 pm nga DURRSAKE

» Gjen vdekjen pas 12 orëve
tradita shqipetare EmptyThu Mar 19, 2009 8:51 pm nga Rrona

Kërko
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

 

 tradita shqipetare

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Rrona
Moderator
Moderator



Numri i postimeve : 15
Location : te zemra yte n.m.
Registration date : 18/03/2009

tradita shqipetare Empty
MesazhTitulli: tradita shqipetare   tradita shqipetare EmptyWed Mar 18, 2009 6:14 pm

cili ushqim eshte i tradites shqipetare ?

Na sjellni spcialitetet e ushqimeve tradicjonale shqiptare te qytetve ku banoni !
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Rrona
Moderator
Moderator



Numri i postimeve : 15
Location : te zemra yte n.m.
Registration date : 18/03/2009

tradita shqipetare Empty
MesazhTitulli: Re: tradita shqipetare   tradita shqipetare EmptyWed Mar 18, 2009 6:15 pm

Tavë peshku me hudhra


Peshku
i pastruar dhe i lare pritet ne copa, i hidhet kripe, piper. Lyhet me
miell dhe skuqet ne tigan me yndyre te nxehte, por duhet patur kujdes
te mos kuqet shume (sa te marri ngjyre). Hiqet dhe vihet ne nje pjate.
Ne yndyren e tepruar ne tigan hidhen hudhra te grira trashe shtohet
miell i cili kaurdiset pak pastaj salce domatesh. Te gjitha keto
perzihen me njera tjteren shuhen me uthull pastaj shtohet pak uje,
kripe, piper e gjethe dafine. Masa hidhet ne tave dhe vihen siper copat
e peshkut te skuqura lehte si me siper dhe piqet ne furre 15-20 minuta
duke i hedhur pastaj majdanoz i grire holle ne procesin e fundit te
pjekjes .
Mbrapsht në krye Shko poshtë
 
tradita shqipetare
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
DASHURI PA FUND :: GUZHINA NE SHTEPINE TUAJ-
Kërce tek: