MIRE SE VINI NE FORUM DASHURI PA FUND KLEA
 
ForumForum  Portali KleaPortali Klea  CalendarCalendar  PytësoriPytësori  KërkoKërko  Lista AnëtarëveLista Anëtarëve  Grupet e AnëtarëveGrupet e Anëtarëve  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  ChATChAT  
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Tema Fundit
» cfar urreni ....
Fri May 01, 2009 8:23 pm nga pa emer

» Përse per ty po vuaj?
Sat Apr 25, 2009 4:47 pm nga pa emer

» Nje leter pr TY !
Sat Apr 25, 2009 4:46 pm nga pa emer

» Eja ! Të pres !
Sat Apr 25, 2009 4:45 pm nga pa emer

» A i vret koha dashurite?
Sat Apr 25, 2009 4:44 pm nga pa emer

» ke do te zgjidhni dashurine apo karrieren
Sat Apr 25, 2009 4:43 pm nga pa emer

» Cila eshte 'Pasuria' me e madhe qe keni?!
Sat Apr 25, 2009 4:40 pm nga pa emer

» moda 2009 ne MILANO
Sun Mar 22, 2009 8:06 pm nga DURRSAKE

» Gjen vdekjen pas 12 orëve
Thu Mar 19, 2009 8:51 pm nga Rrona

Kërko
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

Share | 
 

 tradita shqipetare

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
AutoriMesazh
Rrona
Moderator
Moderator


Numri i postimeve : 15
Location : te zemra yte n.m.
Registration date : 18/03/2009

MesazhTitulli: tradita shqipetare   Wed Mar 18, 2009 6:14 pm

cili ushqim eshte i tradites shqipetare ?

Na sjellni spcialitetet e ushqimeve tradicjonale shqiptare te qytetve ku banoni !
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
Rrona
Moderator
Moderator


Numri i postimeve : 15
Location : te zemra yte n.m.
Registration date : 18/03/2009

MesazhTitulli: Re: tradita shqipetare   Wed Mar 18, 2009 6:15 pm

Tavë peshku me hudhra


Peshku
i pastruar dhe i lare pritet ne copa, i hidhet kripe, piper. Lyhet me
miell dhe skuqet ne tigan me yndyre te nxehte, por duhet patur kujdes
te mos kuqet shume (sa te marri ngjyre). Hiqet dhe vihet ne nje pjate.
Ne yndyren e tepruar ne tigan hidhen hudhra te grira trashe shtohet
miell i cili kaurdiset pak pastaj salce domatesh. Te gjitha keto
perzihen me njera tjteren shuhen me uthull pastaj shtohet pak uje,
kripe, piper e gjethe dafine. Masa hidhet ne tave dhe vihen siper copat
e peshkut te skuqura lehte si me siper dhe piqet ne furre 15-20 minuta
duke i hedhur pastaj majdanoz i grire holle ne procesin e fundit te
pjekjes .
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
 
tradita shqipetare
Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
DASHURI PA FUND :: GUZHINA NE SHTEPINE TUAJ-
Kërce tek: